Optuigers on tour

Vanuit het mobiele atelier wordt volop van alles ge-upcycled, opgetuigd en op maat gemaakt. Benieuwd hoe het er daar aan toe gaat? Je bent altijd welkom om te komen koekeloeren, keuvelen of – vind ik natuurlijk ook erg leuk – kopen. Plechtig beloven dat ik er ook daadwerkelijk ben kan ik helaas niet echt, net als garanderen dat de current locatie altijd up te date is. Wil je zeker weten waar ik uit hang of voorkomen dat je voor een dichte deur komt te staan? Stuur dan even een berichtje en dan zie ik je snel ♡

Tourdata & locaties

2022
19 – 21 Aug: Bucht der Traeumer – Helenesee (DE)
04 – 07 Aug: Garbicz – Garbicz (PL)
07 – 11 Juli: Wildeburg – Kraggenburg (NL)
01 – 04 Juli: Lago Lago – Stroombroek (NL)
26 – 30 Mei: Wolfskuil – Landgut Girtenmuhle (DE)
Mrt – Mei: Europa tournee (EU)