Verzending

Optuigers streeft er naar je bestelling binnen 2-5 werkdagen te verzenden, de daadwerkelijke snelheid hiervan is afhankelijk van het soort product en of deze op maat gemaakt wordt. Verzending wordt met PostNL gedaan, over het algemeen kun je je bestelling dan ook de dag na het ontvangen van je verzendbewijs op de mat verwachten.

Binnen Nederland wordt €3,35 verzendkosten berekend voor aankopen onder de €40,00, daarboven komen de verzendkosten te vervallen.

Voor andere landen worden de verzendkosten (automatisch en tijdens het afrekenproces) berekend aan de hand van onderstaande zones.

Zone 0:  €8,75
België, Duitsland, Luxemburg

Woon je buiten de Benelux en ook niet in Duitsland? Stuur dan even een bericht om te checken hoe hoog de verzendkosten naar jouw deurmat zijn.

Retournering

Ben je niet tevreden over het product (wat jammer!) dan wordt je allereerst verzocht dat te laten weten via een DM op email. Afhankelijk van je opmerking of klacht kan er gekeken worden naar een passende oplossing waardoor je wel meer dan tevreden bent. Mochten we er niet uitkomen dan mag je het product binnen 14 dagen retourneren naar onderstaande adres (de kosten hiervoor zijn voor eigen rekening).

Zodra het product in goede staat ontvangen is zal het volledige aankoopbedrag teruggestort worden, dit kan enkele dagen duren. Je ontvangt daarover een bevestiging via email.

OPTUIGERS
Generaal Joubertstraat 6
2021XC Haarlem
Nederland